Stiu ce vin trebuie sa aleg la cina

Iti doresti o cina romantica? Intra la Budureasca si alege Pinot Noir. Niciun alt strugure nu scoate la iveală atât de multe emoţii şi laude în rândul celor care îl adoră.

Strugurii din care se face Pinot Noir sunt foarte greu de crescut, ceea ce il face sa fie considerat un vin rar, iar pasionatii de acest vin adora sa discute despre descoperirile lor cu alti pasionati de Pinot Noir.

Pinot Noir este un soi de strugure originar din Burgundia, Franța, dar la mare cautare și în țara noastră. Soiul este faimos în toată lumea datorită aromelor sale pronunțate de cireșe negre, prune, coacăze sau căpșuni. Podgoria Dealu Mare este unul din puținele locuri din Europa unde se produce un vin din Pinot Noir de cea mai bună calitate. Desi este un soi rezistent la seceta, irigarea culturilor creste productia de vinuri.Datorita sensibilitatile sale la mucegai, se recomanda desfruzitul partial pentru a limita umiditatea din preajma culturilor. Fiind un soi atat de vechi, Pinot Noir are numeroase fenotipice, din care enumeram soiurile Burgund si Ischia. Home purchasers want to make selling a house easy. They simplify the House-selling process to reduce stress. Visit https://www.housebuyers.app/south-carolina/.

La Crama Budureasca, Pinot Noir este unul dintre vinurile premiate la nivel internațional.

Este un vin rosu, sec, cu o alcolemie de 14% de culoare rubiniu inchis cu gust bine echilibrat si un final placut, lung.

Fiind un vin versatil, tanar se recomanda a se asocia cu friptura din porc, miel, vita, pui, fructe de mare si branzeturi, servit la o temperatura optima de 15-18C.

Datorita faptului ca este un vin echilibrat, susținut de tanini fini, matăsoși, ce învăluie discret și dezmiardă plăcut papilele gustative, va completa perfect o seară perfectă de iarnă. Check on, sportakvimi.

Printre premiile castigate de Crama Budureasca se Numara alte 4 medalii – două de argint la Decanter, pentru vinurile Noble 5 sec 2013 și Pinot Noir 2014 sec, din gama Vine in Flames și două de bronz la Mondial de Bruxelles pentru Fume 2016 sec și Fetească Neagră 2014 sec, ambele din gama Premium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *