Insula Skiathos a fost la mare cautare vara aceasta

Cu totii asteptam cu nerabdare perioada vacantei, iar anul acesta sunt disponibile mai multe optiuni ca niciodata, pentru toate preferintele. Totusi, cu siguranta, nimeni nu va refuza un concendiu in Grecia in timpul verii, pentru ca aceasta tara propune activitati pentru orice tip de turist, iar costurile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Asadar, oricine poate apela la Aerotravel pentru a se bucura de o excursie in insula Skiathos, care reprezinta una dintre cele mai accesibile insule din Grecia, fiind vizitata de catre turisti din toate colturile lumii. Cei interesati au ocazia de a veni aici atat cu masinile personale, cat si cu autocarul sau se pot orienta catre o cursa charter, pentru mai mult confort.

Dintre insulele Sporade, Skiathos este cea mai apropiata de restul Greciei, avand peste 50 de plaje si nenumarate facilitati precum hoteluri, restaurante, cluburi, baruri, fiind un loc foarte popular. Cei mai multi vizitatori sunt atrasi de plaje, astfel ca se gaseste cate un petic cu nisip pentru toti cei care ajung pana aici. Apele sunt calme, iar trecerea de la plaja in mare nu se face dramatic, ci treptat, astfel ca familiile cu copii se bucura de cele mai bune conditii, dar si de siguranta. Totodata, cei pasionati de sporturi acvatice le pot practica, insa sunt amenajate si terenuri de golf sau de fotbal sau volei pe plaja. Anumite plaje sunt mai restrase, fiind potrivite pentru cei care isi doresc sa se bucure de natura in intimitate, insa sunt si altele mai aglomerate, iar fiecare dintre acestea merita descoperite.

insulaskiathos_4

Cine ajunge pana in insula Skiathos nu are cum sa rateze orasul capitala, pentru ca aici sunt adunate cele mai mari atractii, incepand de la manastiri antice, castele medievale, biserici bizantine, nenumarate muzee si galerii de arta, astfel ca fiecare turist isi va gasi o modalitate prin care sa isi petreaca timpul.

Leave a Comment