In pat cu oratania

 Acum 5 minute am intrat pe usa, am fost la un prieten care sta aproape de mine in baneasa.
Am condus prima oara noaptea pe dn1, parca eram la curse… tre sa recunosc ca-mi place sa o calc… Oricum n-am sa vorbesc despre asta, m-am suit in mijlocul patului acum cu laptopul in brate. Problema e ca am senzatia ca n-as fi singura in pat… dar teoretic sunt. Dar aud un bazait in partea dreapta (sunt genul de fata care doarme pe stanga), n-am curajul sa ma uit … cine stie ce vietate sau oratanie s-a suit cu mine in pat. Astept sa urce fratele meu in dormitor sa-l rog sa verifice…. sau poate sunt paranoica. MB e la tv, n-am avut rabdarea sa-l urmaresc, nu-mi place camasa lui.
Azi… trista zi… a murit  Luciano Pavarotti (n.

12 octombrie 1935, Modena – d. 6 septembrie 2007, Modena) a fost un celebru tenor al secolului XX. Legenda a muzicii de opera, Pavarotti a fost singurul cantaret de opera care a vandut mai mult de 100 de milioane de inregistrari. (wikipedia). Dumnezeu sa-l odihneasca. Imi amintesc ca-l ascultam in masina cu parintii cand eram mica… parea un om cald.
Azi am primit un compliment de la un coleg de grupa, alex , saschenka: mie imi place de tine ca vb de femei ca un adevarat barbat. Probabil din cauza faptului ca-mi plac femeile apoape la fel de mult cum imi plac si barbatii.
Ah sunt paranoica… tre sa beau ceva, poate uit de noul meu colocatar sau colocatara… cine stie…