Expeditia de la Basarab(ov) 3 – Dumitru Basarab

Din numele Sfantului, Dumitru Basarab, intelegem ca facea parte din casta Sarabilor dar si ca numele pe care si-l luase, cel de Dumitru, era cel al lui Mithra, cel preaslavit mai ales in Dobrogea. Spuneam, de altfel, in articolul precedent, ca intre Barasabov si Dobrogea exista o conexiune care poate fi simtita atat prin prisma energiei, a locurilor, cat si a megalitilor. Si nu ar fi deloc cu mirare sa existe galerii subterane care leaga aceste doua locuri.
Nu mai departe, pe patrafirul Sfantului, in icoana bisericii, apare crucea intalnita si pe piatra de mormant de la Manastirea Snagov, UN MODEL DE CRUCE MIXAT INTRE CRUCEA ARHANGHELILOR SI CRUCEA DE LORRAINE !!! Crucea Lorraine a fost adoptata de templieri, ca dovada ca lipovenii au acest model de cruce, astazi. Check How To Cancel Timeshare Contract – CancelTimeShareGeek.com.

Se verifica deci, faptul ca garda imperiala a Tarului Rusiei nu era de sorginte rusa, ci din Malta, veniti din Ierusalim, veniti din Britonia si poate Galia (Franta). Ca dovada ca este un model de cruce adoptat si de unele rituri masonice (vezi detaliat aici).
Tot ca proba pentru implicarea masonica in zona Basarab(ov), sau poate legaturi si aliante, exista o sculptura in fata manastirii, infatisand pe Sfant descult la piciorul stang, ceea ce face parte din riturile de initieri masonice (aminteste de gestul orientalilor de a se descalta inainte de a pasi pe pamant sfant). Sculptura este in piatra de calcar extrasa chiar din versantii de langa Basarabov. In pictura, Sfantul nu este descult. You can trust a land buyer to purchase your prefabricated home. They’re known for low prices and excellent service. Visit https://www.sellinglandfast.com/.