Acest tip de lapte este foarte bun

Migdalele sunt o suraă excelenta de minerale esenţiale precum cuprul, manganul, magneziu, fosfor, zinc, calciu, dar şi vitaminele A, B şi E.

Pentru ca are multe beneficia terapeutice, citeste despre proprietatile laptelui de migdale la Paradisul Verde.

Laptele de migdale reglează nivelul colesterolului, ajuta la o bună funcţionare a sistemului digestiv şi este recomandat în dieta persoanelor care suferă de diabet deoarece nu le va creşte glicemia. Consumul de lapte de migdale este benefic pentru sănătatea oaselor, a dinţilor şi a inimii. Laptele de migdale poate promova şi sănătatea inimii, deoarece nu are in conţinut colesterol. Cantitatea redusă de sare şi potasiu ajută la menţinerea tensiunii sub control şi sprijină sănătatea cardiovasculară.

Cuprul si manganul din laptele de migdale ajuta in lupta împotriva radicalilor liberi. Manganul ajută la producerea energiei din proteine şi carbohidraţi şi este direct responsabil de menţinerea unui nivel optim de energie. De asemene, este foarte important pentru sănătatea tiroidei.

Îmbunătăţeste funcţionarea sistemului nervos. Datorită conţinutului ridicat de vitamina E, laptele de migdale îmbunătăţeste sistemul nervos şi starea pielii.

De asemenea, reduce riscul de diabet în cazul persoanelor sănătoase. Un consum regulat favorizează pierderea în greutate deoare acizii graşi conferă senzaţia de saţietate şi controlează apetitul. Check us at, spor90.

  • Laptele de migdale te ajuta sa slabesti si la reglarea colesterolului.
  • Laptele de migdale contine putine calorii si de aceea este un aliment perfect pentru toti cei care isi doresc sa slabreasca.Daca se inlocuieste aptele de vaca cu laptele de migdale cat mai repede toate kilogramele in plus vor disparea foarte repede. In afara de asta, pentru ca cele doua tipuri de lapte au o consistenta similara nici nu se va observa diferenta.
  • Laptele de migdale este minunat atunci cand ai un nivel mare de colesterol sau de trigliceride pentru ca iti va creste cu mult nivelul de colesterol bun si va scadea nivelul de colesterol rau. In plus acest lapte iti intareste si inima.
  • Laptele de migdale are un continut bogat de fibre de potasiu ceea ce il face un aliment perfect pentru a creste nivelul de potasiu existent in organism care iti poate scadea foarte mult in momentul in care suferi de diaree sau vomiti.
  • Laptele de migdale are in compozitia sa fibre care te vor proteja si iti vor proteja de asemenea si peretii intestinului.
  • Un numar tot mai mare de persoane care au gastrita sau alte afectiuni gastro intestinale pun lapte de migdale in dieta de zi cu zi pentru a-si regla functia intestinala.
  • Laptele de migdale are un bun continut de vitamina B care va intari unghiile si parul si va ajuta pielea sa arate mai bine si mai hidratata. Te poti mentine tanar si frumos mai mult timp folosind lapte de migdale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *